Usnjeni otroški copati

10,00 

Čudoviti usnjeni otroški copati za prve korake vašega malčka. Uporabili smo najmehkejše pravo goveje usnje in jih v celoti izdelali ročno. S kreativnostjo in strastjo smo izdelali majhne detajle, ki bodo morda zabavali tudi vašega malčka.

Počisti

Opis

Usnjeni otroški copati za prve korake vašega malčka. Uporabili smo najmehkejše pravo goveje usnje, ki ponuja številne prednosti, ko gre za otroško obutev. Copati so narejeni ročno.
S kreativnostjo in strastjo smo izdelali majhne detajle, ki bodo morda zabavali tudi vašega malčka.

Zaradi elastičnega zgornjega dela se usnjeni otroški copati ne bodo snemali z noge.

Copate ponujamo v več barvnih različicah, seveda pa jih lahko izdelamo tudi po vaših željah – z motivom po vaši izbiri. So trpežni in lahki zaradi pravilne izbire materialov in zagotavljajo naraven razvoj bosonoge hoje.

VODNIK PO VELIKOSTIH – za udobno hojo in rast stopala vašega malčka izberite velikost, ki je 1 cm daljša od dolžine bosega stopala; zunanja dolžina podplata po starosti otroka:

0-6 mesecev:: 11,5 cm

12-18 mesecev: 13,3 cm

18-24 mesecev: 14,3 cm

2-3 leta: 15,5 cm.

Kdo oblikuje in izdeluje usnjene izdelke?
Usnjene izdelke oblikujejo in izdelujejo invalidi, zaposleni v zaposlitveni delavnici družbe Centerkontura d. o. o. na Brnčičevi ulici v Ljubljani.

Izdelka ni na zalogi. Kako ga lahko naročim?
Za naročilo izdelka lahko pišete na elektronski naslov  info@centerkontura.si ali pa pokličete na tel. št. 031 749 156.

Priporočamo!
Priporočamo ročno čiščenje z izdelki za nego usnjenih izdelkov.

Ponudbo ostalih usnjenih izdelkov si lahko ogledate tukaj.

 

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Otroški copati

0-6 mesecev / bledo roza, 0-6 mesecev roza, 0-6 mesecev svetlo rjavi, 0-6 mesecev temno modri, 12-18 mesecev bledo roza, 18-24 mesecev bledo roza, 18-24 mesecev svetlo rjavi, 2-3 leta bledo roza, 2-3 leta rdeči