Tekstilni copati

13,00 

Naši tekstilni copati so z veliko ljubezni in truda izdelani posebej za vas. Copati bodo dolgo uporabni in so lahko tudi domiselno darilo.

Počisti

Opis

Tekstilni copati so ročno izdelani s posebno pozornostjo na detajle in udobje, kar zagotavlja vrhunsko izkušnjo nošenja. Drugačni so iz več razlogov:

  • so popolnoma ročno narejeni iz trpežnih tkanin;
  • sodobna oblika omogoča stabilen oprijem noge;
  • tkanina je mehka in prijetna, hkrati pa se ne razteza in tako ne izgublja oblike;
  • zaradi rahlo oblazinjenega podplata so izredno trpežni in zasnovani za celodnevno nošenje.

Tekstilni copati so enostavni za vzdrževanje in primerni za vsakodnevno uporabo. Primerni so za nošenje doma, v pisarni ali kjerkoli, kjer potrebujete udobno obutev.
Po naročilu izdelamo tudi copate z motivom, ki ga izberete sami. Prosimo, kontaktirajte nas in nam sporočite svoje želje. Na voljo so različne velikosti, tako da lahko vsakdo najde pravi par za svoje stopalo.

Kdo oblikuje in izdeluje tekstilne izdelke?
Tekstilne copate oblikujejo in izdelujejo invalidi, zaposleni v zaposlitveni delavnici družbe Centerkontura d. o. o. na Brnčičevi ulici v Ljubljani.

Izdelka ni na zalogi. Kako ga lahko naročim?
Za naročilo izdelka lahko pišete na elektronski naslov  info@centerkontura.si ali pa pokličete na tel. št. 031 749 156.

Priporočamo!
Priporočamo ročno pranje z blagim detergentom. Copate posušite na zraku, ne na neposredni sončni svetlobi ali neposredni toploti, da se ohrani njihova oblika.

Ponudbo ostalih tekstilnih izdelkov si lahko ogledate tukaj.

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 0,18 kg
Barva copat

bež moški copati št. 40, bež moški copati št. 44, bež zlati ženski copati št. 39, modri moški copati št. 44, modro pisani ženski copati št. 40, rjavi moški copati št. 43, sivo črni moški copati št. 44, sivo črni ženski copati št. 38, sivo črni ženski copati št. 39, sivo črni ženski copati št. 40, vijolični ženski copati št. 40, vijolični ženski copati št. 41