Predstavitev Zaposlitvene delavnice

V okviru zaposlitvene delavnice, ki se nahaja na Brnčičevi 11 Ljubljani, izdelujemo različne izdelke iz gline, tekstila in usnja.

Pri ročnem delu in v vseh procesih dela sodelujejo najtežje zaposljivi invalidi, uporabniki programa Socialna vključenost ter uporabniki Programa zaposlitvene rehabilitacije pod vodstvom strokovnih delavcev oziroma mentorjev.

Glineno zgodbo »pišemo« v naši kreativni delavnici, kjer posamezniki ustvarjajo unikatne keramične izdelke, vedno drugačne in z vsemi očarljivimi pomanjkljivostmi. Izdelki so uporabni tako v kuhinji kot v vseh drugih prostorih.

Izbirate lahko med različnimi barvami skodelic, malih in velikih krožnikov ter skledami treh različnih velikosti. Na voljo so tudi vrtne označbe, podstavki za kozarce, cvetlični lončki, zelena slika in stenska ura.

Tekstilni izdelki

Pri tekstilnih izdelkih smo se osredotočili na izdelke za otroke, ki so popolnoma ročno izdelani.

Tihe knjige – male in velike. Vsaka z različnimi aktivnosti. s katero otroci pridobivajo znanje in razvijajo fino motoriko, doživljajo različne predstave, trenirajo natančnost oprijema, logiko in še veliko več.

Spomin z motivi živali in rastlin. Pripomoček za razvoj spomina in koncentracije.

Toaletne torbice pa so na volji v roza in modri barvi.

Usnjeni izdelki

Ženski in moški usnjeni copati so v celoti ročno narejeni in iz pravega usnja. Na voljo jih imamo v črni, roza in modri barvi. Po naročilu pa vam izdelamo tudi copate z motivom po vaši izbiri.

Toaletne torbice pa so na volji v roza, modri in rumeni barvi.

Z nakupom naših izdelkov podprete zaposljivost invalidov in povečate družbeno odgovornost!