Spomin – roza

22,00 

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

UNIKATEN IN POUČEN PRIPOMOČEK ZA OTROKE

Spomin – popolnoma unikaten izobraževalno didaktični pripomoček za vašega malčka – z motivi živali in rastlin, popolnoma ročno izdelana po najvišjih standardih.

Spominske karte so izdelane iz filca, shranjevalna vrečka z motivom male kraljične in njenega gradu pa iz 100% bombažne tkanine.

Spomin se začne, ko se vse spominske karte obrnejo na glavo. Malček bo nato med pisanimi in zanimivimi liki iskal pare, verjamemo pa tudi, da ga bo igra popeljala v namišljeni svet, kjer je vse mogoče 🙂 Za otroka bo zanimiva tudi naloga, da pospravi vse spominske karte v shranjevalno vrečko.

Komplet je sestavljen iz 16 spominskih kart (8 parov), med motivi pa najdemo čebelo, metulja, sovo, polža, dve različni cvetlici, deteljico in pikapolonico.

Izdelek ne vsebuje majhnih delcev, ki bi lahko škodovali vašemu otroku. Priporočena starost otroka je 1 leto +, verjamemo pa, da bo zanimiva tudi za starejše otroke in starše 🙂 Poleg koristne izobraževalne vrednosti artikla želimo poudariti tudi dejstvo, da boste imeli tudi nekaj več prostega časa, ko bo vaš otrok užival v raziskovanju tega mehkega izobraževalnega artikla, saj bodo kartice otroka presenetile s svojo mehkobo in živahnimi barvami.

Velikost:

  • spominske kartice: 6 x 6 cm
  • bombažna vrečka: 21 x 16 cm.

Priporočamo, da otrok Spomin uporablja v prisotnosti staršev.

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 0.1 kg
Velikost toaletne torbice

manjša, večja

NAČINI PLAČILA

  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico v spletni trgovini
  • z nakazilom na račun: CENTERKONTURA D.O.O., Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana, Slovenija, IBAN:SI56 0313 4100 0000 825, BIC: SKBASI2X po ponudbi/predračunu
  • plačilo s kartico ali gotovino na prevzemni lokaciji Brnčičeva 11 B, 1000 Ljubljana.

DOSTAVA

Predviden datum odpreme (naslednji delovni dan po prejemu plačila).

Osebni prevzem na naslovu Brnčičeva 11 B, 1000 Ljubljana (vsak delovnik od 7h do 14h, ob sredah do 16h) in na Dunajski cesti 5, 1000 Ljubljana (vsak delavnik od 8h do 15h).

Stroški poštnine in embalaže se obračunajo glede na težo. Poštnina nad 60 Eur je brezplačna.

Za dodatne informacije nas pokličite na 031 749 156.

Ker smo družbeno odgovorni,  pošiljamo izdelke v že uporabljeni embalaži.

VRAČILA

V kolikor z naročenim izdelkom niste zadovoljni, ga lahko vrnete najkasneje v 14-ih dneh po prejemu.

Artikel mora biti neuporabljen, nepoškodovan in v prvotni originalni embalaži. Prodajalec je v tem primeru dolžan vrniti le osnovno ceno artikla, brez stroškov pošiljanja. Kupec krije stroške vračila artikla prodajalcu.

Vračilo denarja naslednji dan po prejemu vrnjenega blaga.