Reciklirana nosilna vrečka

8,00 

Počisti

Opis

Unikatna nosilna vrečka, narejena iz recikliranega materiala odpadnih dežnikov. Blago dotrajanih dežnikov smo oprali na nizki temperaturi, iz različnih kosov smo ukrojili vrečko, jo obrobili in poskrbeli za to, da bo v vaši torbici vedno pospravljena in pripravljena za uporabo.

Nekatere vrečke se zložijo v okroglo obliko z motivom cveta, ročno narejenega iz usnja, druge vrečke se zgolj zvijejo v zvitek iz filca.

Živahni vzorci, poživljajoči motivi in zavedanje, da pomembno prispevate k recikliranju in ohranjanju okolja, naj vas spodbudijo k temu, da to vrečko podarite sebi in tistim, ki jih imate radi. Vrečka je pralna, pri vaših nakupih vam bo služila mnogo let, saj je izdelana po najvišjih standardih kakovostnega šivanja.

Predstavljenih je le nekaj primerkov, katerih zaloga se stalno spreminja in dopolnjuje v novih barvnih kombinacijah. Poslali vam bomo vrečko v izbranem odtenku – v bolj živahnih barvah, kot so rdeča, oranžna, … ali pa, če ste bolj nagnjeni k bolj umirjenim odtenkom, izberete vrečko v temnejših tonih, kot so črna, siva.

Za vas izbrano vrečko bomo fotografirali in vam fotografijo poslali na vpogled, predno vam vrečko odpošljemo, saj želimo, da ste z vašim nakupom popolnoma zadovoljni. V kolikor nas obiščete v času uradnih ur, pa si jo lahko izberete kar sami.

Okvirna velikost:

  • višina brez ročajev: 38.5 cm
  • višina z ročaji: 65 cm
  • širina: 40 cm.

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Barvni odtenek vrečke

temnejši odtenek, živahen odtenek

NAČINI PLAČILA

  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico v spletni trgovini
  • z nakazilom na račun: CENTERKONTURA D.O.O., Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana, Slovenija, IBAN:SI56 0313 4100 0000 825, BIC: SKBASI2X po ponudbi/predračunu
  • plačilo s kartico ali gotovino na prevzemni lokaciji Brnčičeva 11 B, 1000 Ljubljana.

DOSTAVA

Predviden datum odpreme (naslednji delovni dan po prejemu plačila).

Osebni prevzem na naslovu Brnčičeva 11 B, 1000 Ljubljana (vsak delovnik od 7h do 14h, ob sredah do 16h).

Stroški poštnine in embalaže so 6 Eur. Poštnina nad 60 Eur je brezplačna.

Za dodatne informacije nas pokličite na 031 749 156.

Ker smo družbeno odgovorni,  pošiljamo izdelke v že uporabljeni embalaži.

VRAČILA

V kolikor z naročenim izdelkom niste zadovoljni, ga lahko vrnete najkasneje v 14-ih dneh po prejemu.

Artikel mora biti neuporabljen, nepoškodovan in v prvotni originalni embalaži. Prodajalec je v tem primeru dolžan vrniti le osnovno ceno artikla, brez stroškov pošiljanja. Kupec krije stroške vračila artikla prodajalcu.

Vračilo denarja naslednji dan po prejemu vrnjenega blaga.